Veel stellen wachten veel te lang om ‘iets aan hun relatie te doen’ voordat ze echt de stap zetten. Vaak is het te laat en is een partner al vertrokken. Begrijpelijk en reuzejammer. Ik denk dat er voor iedereen wel een oplossing is en dat het de moeite waard is, nee zelfs een verplichting aan jezelf, je lief en vooral de kinderen om aan de slag te gaan. Ons geluk wordt grotendeels gemaakt en gebroken in de liefdesrelatie.

Er is veel druk op een liefdesrelatie….

Jouw behoeften en verlangens moeten vervuld moeten worden door die ene partner en jij moet ook nog eens aan zijn/haar verwachtingen voldoen.

Mijn advies: heb je voldoende rek in je relatie en zit je niet met grote problemen, probeer dan eens wat adviezen uit. Doe die dingen waardoor hij/zij zich geliefd voelt.

Maar heb je geen tijd om al die boeken te lezen, laat staan de tips uit te voeren? Dan is het raadzaam om iemand te zoeken die jou/jullie graag helpt. Iemand die niet alleen ervaringsdeskundig is, maar ook is onderlegd in relatieverbetering. Scheelt je een boel tijd en verhoogt je kans op succes.

Het helpt om coaching te zien als een onderdeel van jullie relatieverhaal. Jullie reizen tenslotte samen. Dan kan het maar beter een fijne reis zijn. Laat aan jezelf en je partner zien dat je jullie relatie belangrijk maakt en daarmee is de helft al gewonnen.

Wil je meer informatie over de verschillende vormen van relatiecoaching/therapie? Kom dan naar een Thema-avond