Jullie hebben een fijne relatie, leuk(e) kind(eren), een mooi huis. De agenda staat vol met gezellige dingen met familie en vrienden. De seks is regelmatig en goed. Je weet wel dat je partner porno kijkt, echt leuk vind je het niet, maar ja, alle mannen doen dat toch?

Maar de laatste tijd heb je een onbestemd gevoel. Sowieso kijkt hij wel veel op zijn telefoon en soms is hij ineens zo vrolijk. Je kijkt in zijn telefoon, zoekt wat door en schrikt je rot. Hij appt met wel 4 vrouwen over wat ze allemaal met elkaar willen doen, compleet met foto’s, filmpjes en geplande afspraken: je zakt door de grond.

Je voelt je woest, verdrietig, beschaamd. Je denkt; ‘hoe kan hij dit nou doen? Houd hij niet van mij?’. Misschien ben je het rigoureuze type die hem confronteert en het huis uitzet. Maar waarschijnlijker val je in de grotere categorie vrouwen die haar man graag wilt houden.

Het antwoord op de vraag wat je kan doen is niet makkelijk te geven. Het is een persoonlijk antwoord dat per stel zal verschillen. Je zult veel vragen hebben en er zijn veel vragen te bespreken. Vragen als wat betekent seks voor ieder van jullie? Wat zou ieder van jullie willen? Wat voor patroon hebben jullie samen?

Wil je graag wat ondersteuning om er samen uit te komen? Of wil je het niet zover laten komen en voorkomen dat je partner gaat scharrelen? Neem dan contact op via het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking.