Opleiding

  • 2023   Specialisatie Familie Mediation, Conflictbemiddeling Nederland
  • 2022   Leergang Emotionally Focused Therapy deel 2
  • 2022   Mediation basisopleiding. Conflictbemiddeling Nederland
  • 2020   Diploma Emotionally Focused Individual Therapy, Yolanda von Hockauf
  • 2019   Diploma Houd me Vast training voor therapeuten
  • 2018   Diploma Online Marketing, NTI Leiden
  • 2017   Diploma Emotionally Focused Therapy (relatietherapie), ICEEFT EFT-Netwerk Nederland
  • 2017   Diploma Opleiding tot Mindfulness en Compassie Coach, Anurag
  • 2016   Diploma Post-bachelor Bedrijfskunde, NCOI
  • 2002  Diploma Creatieve Therapie Dans en Beweging, Hogeschool Zuyd

Lid van de EFT vereniging Nederland en intervisiegroep EFT-therapeuten

Ervaring

Mijn eerste drieëneenhalve werkzame jaren behandelde ik als danstherapeut jongeren met een licht verstandelijke handicap en forse problemen. Daarna volgde ik mijn ambities en maakte ik in 2006 de overstap naar het bedrijfsleven. Hier bekwaamde ik me onder andere in rayon en DMU management. Ook verkoop stond centraal. Ik heb ervaring mogen opdoen in kleine en grote organisaties in verschillende posities. Daardoor kan ik me goed verplaatsen in de uitdagingen die werkende stellen tegenkomen. De fascinatie voor de werking van een liefdesrelatie kreeg een nieuwe impuls door mijn eigen relatiestruggles toen wij van stel ouders werden. Vastbesloten antwoorden te vinden en ons huwelijk te laten slagen schoolde ik me bij en om. Het beste van mijn opleiding en ervaring zet ik in om jullie te begeleiden.

Aanpak

Zie voor mijn aanpak de pagina over de EFT methode

Persoonlijkheid

Betrokken, warm en toegankelijk, maar vooral vasthoudend op het goede moment. Een vriendin vertelde mij dat 2 specialisten, die nu uit elkaar zijn, samen hun zoveelste relatietherapeut uitlachten en versleten. Hoewel ik begrijp dat het zo kan lopen vind ik zulke verhalen reuzejammer.  Ben je toe aan je zoveelste relatietherapeut omdat je hem/haar uitlacht met je partner? Of ervaar je onvrede en verwijdering, maar heb je nog geen woorden om dit te uiten? Heb je het nodig om in heldere taal van jezelf en van mij te horen en te begrijpen wat er speelt bij jezelf en tussen jullie? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik breng jullie, via de pijn, terug naar plezier in je relatie.

Visie

Omdat kinderen opgroeien in het emotionele relatieveld van hun ouders wil ik ouders helpen om een fijne relatie te onderhouden met elkaar. Kinderen veilig en gelukkig laten opgroeien in de gezinssituatie is de motor achter mijn onderneming.