Houd me vast relatieweekend 

Reviews

❤️ ‘Het weekend heeft de basis verstevigd die we met relatietherapie hebben gelegd. Het geeft ons iets om altijd op terug te kunnen vallen.’

❤️ ’Dank voor dit waardevolle, leerzame weekend. Ik had nooit verwacht dat we zó veel zouden behandelen, leren en aanraken. Germaine en Malou wisten snel een vertrouwde sfeer neer te zetten waardoor er ruimte ontstaat voor jezelf en je partner om open te stellen. 1000 maal dank!’

❤️ ‘Het houd me vast weekend heeft als een snelkookpan gewerkt op het proces van relatietherapie waar we al in zaten. Het is heel intensief en emotioneel maar op een opbouwende manier, met handvatten om vastgeroeste patronen te doorbreken’

❤️ ‘Zo leerzaam om je pijn en behoeften leren te benoemen en concreet te maken voor je partner en realiseren dat die verbinding die zó nodig is, te herstellen, is zo waardevol!’

Praktisch

 • Prachtige locatie op de hei: De Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, Hilversum video Clubhuis de Villa 
 • Onbeperkt koffie, thee, koekjes en fruit tot je beschikking.
 • Uitgebreide lunch en drankjes geheel verzorgd door Restaurant de Tuinman. Zij bereiden de heerlijke lunch van groenten en fruit verbouwd op het landgoed zelf. Er kan rekening worden gehouden met allergieën en dieetwensen.
 • Jullie ontvangen vooraf ieder een intakeformulier en een Houd me Vast werkboek.
 • Mocht er behoefte zijn aan meer sessies na het weekend, dan is er ruimte voor jullie.
 • Investering: €547 per persoon, €1094 voor als stel.
 • Het is een training en geen therapie. We hanteren een tijdsplanning om jullie maximaal effect uit het weekend te bieden. Is jullie relatie op dit moment erg explosief dan is het trainingsweekend niet geschikt en relatietherapie wel.
 • Aanmelden: info@relatietherapiemaarssen.nl, 0634210414 of via het contactformulier 

Inhoud Houd me Vast relatieweekend

Ervaar na het weekend een meer verbonden relatie.  De training is gebaseerd op de effectieve EFT (Emotionally Focused Therapy) relatietherapiemethode van dr. Sue Jonhson.

We behandelen thema’s in de groep en jullie oefenen als koppel in een veilige sfeer. Deze tweedaagse wordt begeleid door de EFT therapeuten Germaine Winckels-Schmeits en Malou Schilder.

Het ‘Houd me vast’-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht thema’s.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;
 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;
 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens het weekend wordt gewerkt met videomateriaal en oefeningen.  Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Over Germaine Winckels-Schmeits

In 2017 heb ik de basisopleiding gevolgd en sinds 2018 geef ik  met veel plezier EFT relatietherapie. Ik heb in 2022 de verdiepende opleiding EFT gevolgd met de vereiste supervisie. EFT en Houd me vast zijn voor mij een antwoord geweest op lang zoeken en moeilijkheden in mijn eigen relatie. Het Houd me vast weekend voor relatietherapeuten en hun partner was voor ons een ommekeer. Vanaf dat moment vielen de kwartjes en zette onze positieve cirkel in onze relatie écht door. Ik heb het ervaren als een snelkookpan op een positieve manier. Daarom ben ik blij en trots dat ik nu andere stellen zo’n waardevol weekend mag bieden samen met mijn fijne collega Malou. De prachtige omgeving draagt bij aan de beleving van het weekend. Mijn stijl is open en warm, betrokken en directief waar nodig.

Over Malou Schilder

Mijn visie op relaties is verbonden met hechting, verbinding en systemisch werk (je plek in het gezin). Inspiratie en kunde haal ik uit EFT, Opstellingenwerk, Bewust Ouderschap, Mindfulness en Verbindend Gezag. Ik ben gefascineerd geraakt door het feit dat een veilige hechting ook de basis is voor een gezonde en liefdevolle partnerrelatie. Het werken met EFT ervaar ik steeds weer als een prachtig intiem proces dat ik met zorgvuldigheid mag begeleiden.
Als begeleider en therapeut ben ik intuïtief, zorgvuldig, betrokken en doortastend. Zonder oordeel luister ik naar het verhaal en geef ik richting naar eigen oplossingen en bewustwording.

Meer informatie, klik hier