Houd me vast relatieweekend 

14 & 15 oktober van 10:00-17:00

Prachtige locatie op de hei: De Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, Hilversum video Clubhuis de Villa 

Investering: €997 per stel

Aanmelden: info@relatietherapiemaarssen.nl, 0634210414 of via het contactformulier 

Ervaar na het weekend een meer verbonden relatie.  De training is gebaseerd op de effectieve EFT (Emotionally Focused Therapy) relatietherapiemethode van dr. Sue Jonhson.

We behandelen thema’s in de groep en jullie oefenen als koppel in een veilige sfeer. Uitgebreide lunch, drankjes en snacks geheel verzorgd. Deze tweedaagse wordt begeleid door de EFT therapeuten Germaine Winckels-Schmeits en Malou Schilder.

Het ‘Houd me vast’-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht thema’s.

Onderwerpen zijn:

  • emoties in liefde en verbinding / hechting;
  • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;
  • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
  • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens het weekend wordt gewerkt met videomateriaal en oefeningen.  Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Over Germaine Winckels-Schmeits

In 2017 heb ik de basisopleiding gevolgd en sinds 2018 geef ik  met veel plezier EFT relatietherapie. Ik heb vorig jaar de verdiepende opleiding EFT gevolgd en ben in de afrondende fase van de supervisie. EFT en Houd me vast zijn voor mij een antwoord geweest op lang zoeken en moeilijkheden  in mijn eigen relatie. Het Houd me vast weekend voor relatietherapeuten en hun partner was voor ons echt een ommekeer. Vanaf dat moment vielen de kwartjes en zette onze positieve cirkel in onze relatie écht door. Ik heb het ervaren als een snelkookpan op een positieve manier. Daarom ben ik blij en trots dat ik nu andere stellen zo’n waardevol weekend mag bieden samen met mijn geweldige collega Malou. De prachtige plek zal hopelijk bijdragen aan de beleving van het weekend. Mijn stijl is open en warm, betrokken en directief waar nodig.

Over Malou Schilder

Mijn visie op relaties is verbonden met hechting, verbinding en systemisch werk (je plek in het gezin). Inspiratie en kunde haal ik uit EFT, Opstellingenwerk, Bewust Ouderschap, Mindfulness en Verbindend Gezag. Ik ben gefascineerd geraakt door het feit dat een veilige hechting ook de basis is voor een gezonde en liefdevolle partnerrelatie. Het werken met EFT ervaar ik steeds weer als een prachtig intiem proces dat ik met zorgvuldigheid mag begeleiden.
Als begeleider en therapeut ben ik intuïtief, zorgvuldig, betrokken en doortastend. Zonder oordeel luister ik naar het verhaal en geef ik richting naar eigen oplossingen en bewustwording.