M

“Vanuit haar achtergrond als relatietherapeut heeft Germaine mij uitstekend geholpen mijn scheiding te verwerken.

De geplande sessies hielpen mij om met regelmaat mijn gedachten te sorteren en hebben mij positief geprikkeld mezelf telkens beter te leren kennen. Daarnaast is zij als klankbord van onschatbare waarde geweest om alle aspecten een plekje te geven en mijn twijfels weg te werken. Germaine heeft mij op een pad gezet om mezelf beter te begrijpen en verder te ontwikkelen, op weg om weer een zelfstandig en compleet persoon te zijn.”

M & J

“Met behulp van Germaine hebben we een hoop duidelijk gekregen in onze relatie. We hebben geleerd om op een nieuwe manier naar elkaar te kijken, elkaar anders te benaderen en zodoende beter met elkaar te gaan communiceren en de verbinding met elkaar terug te vinden. We worden allebei duidelijk aangesproken op systemen en negatieve spiralen van de relatie die zich hebben ontwikkeld, maar altijd vanuit respect en begrip. En om deze te herkennen en vervolgens weer te leren hoe dit te voorkomen en te helen. Dit alles heeft voor onze relatie positief uitgepakt en voor verbinding en vertrouwen gezorgd.

Germaine is een prettige relatie therapeut die neutraal reageert en met begrip naar de situatie kijkt en luistert”.

T & R

“Germaine heeft ons goed geholpen om nader tot elkaar te komen. De partnerrelatie is weliswaar beëindigd, maar door met Germaine aan de slag te gaan is ons contact verbeterd wat in het belang is van ons kindje. Germaine neemt een fijne, neutrale houding in tijdens de sessies, intervenieert op de juiste momenten en geeft beiden het gevoel gezien en gehoord te worden”

M & F

“Je voelt je meteen op je gemak bij Germaine. Haar kracht is dat je haar alles kan vertellen en ze nooit zal oordelen maar er juist mee aan de slag gaat om nieuwe inzichten te krijgen. Relatie therapie moet wat mij betreft echt uit het taboe hokje gehaald worden en elk stel zou een aantal sessies goed kunnen gebruiken om elkaar beter te snappen en aan te voelen. Hierdoor word je relatie dieper en betekenisvoller. Wij waren pas een jaar samen toen we begonnen, maar ik ben heel blij dat we vroeg begonnen zijn. Hierdoor kunnen we een hoop onnodige negatieve energie voorkomen en juist dichter naar elkaar groeien.”

M & R

Na enige twijfel of relatietherapie ons zou kunnen helpen zijn we blij dat we gestart zijn met een aantal sessies. Germaine startte met een intakegesprek en paste het programma op onze wensen aan. Wij hebben in onze relatie veel effect van de sessies gemerkt omdat we oefenden hoe we ook op andere manieren met elkaar kunnen communiceren dan in onze vaste patronen die ons niet verder hielpen. We geloven erin dat therapie een relatie op elk moment kan helpen, of het nu soepel gaat of als het wat stroever loopt. Wij zijn zeer tevreden met de fijne gesprekken en de vertrouwelijke sfeer tijdens de sessies.

V & R

“Vincent en ik (Audrey) hebben er in het verleden regelmatig aan gedacht om hulp in te schakelen voor het verstevigen van onze relatie. De sessies van Germaine kwamen dus als geroepen. Germaine is erg toegankelijk en dus prettig in de omgang. We hebben de oefeningen als leerzaam en effectief ervaren. Wat in ons geval erg prettig was, dat opgehelderd werd hoe wij met onze verschillende karakters elkaar toch goed kunnen aanvoelen, begrijpen en aanvullen. Kortom een fijne ervaring en dus een aanrader!”

M & B

Our goal for therapy was to understand each other about the desire to relocate to another country. Germaine uses the EFT method. With the guidance of Germaine we were able to expand on why we were together, our pattern within arguments and explore techniques to address the difficult conversations, which can be used for not just your relationship with your partner. She makes it possible to comfortably explore feelings of each other and the reasons why you act versus each other. Germaine is really good in helping bring out the emotions and put them into the correct categories. This helped us strengthen our relationship, by giving us the tools for hardship, adjust for situations and give more background to certain patterns.

B

“Germaine heeft een prettige manier van samenwerken. Ze onderzoekt je vraag en sluit bij je aan met haar oefeningen. Daarbij geeft ze je ook keuzes om te bekijken wat het beste bij je past. En vraagt ze terug wat het effect was. Ik voelde me gezien en gehoord en de oefeningen hebben geleid tot meer compassie voor mezelf. Heel waardevol!”